forfatterspirerne

Kurser & workshops

Forfatterspirernes skriveklub YA 14-18 år

02.04.20
Er du vild med at skrive historier? Så er Forfatterspirernes Skriveklub lige noget for dig!

Forfatter Sandra Schwartz underviser

En gang om ugen mødes de skriveglade unge og lærer alt, hvad en ægte forfatter bør vide. Underviseren er den dygtige forfatter Sandra Schwartz, der har udgivet flere børne- og ungdomsbøger gennem den seneste årrække.

Porttræt foto af Sandra Schwarts og udvalgte bøger

En undervisningsgang består typisk af en opvarmningsøvelse efterfulgt af input fra underviserne og forskellige øvelser. De enkelte undervisningsgange er tilrettelagt således, at deltagerne i løbet af en sæson kommer til at arbejde med flere forskellige temaer og genrer. Der bliver også lagt vægt på at lære de unge, hvordan man læser de skrevne tekster højt og giver hinanden konstruktiv feedback.

Fælles afslutning

Hver sæson rundes af med en fælles afslutning på et af de fem værtsbiblioteker. Her mødes bibliotekarer og undervisere med de mange forfatterspirer og deres familier til en både hyggelig og festlig aften med masser af snacks, snak og oplæsning af de bedste tekster, der er blevet forfattet rundt omkring i klubberne i løbet af den netop afsluttede sæson. Samme aften vil der være mulighed for at købe medlemskab til den kommende sæson via bibliotekernes hjemmeside, såfremt man ønsker at fortsætte.

Sæsonerne

Forårssæsonen varer fra februar til maj, og efterårssæsonen fra september til november.

Pris pr. sæson: 500 kroner.

OBS: Ingen undervisning i skolernes vinter- og efterårsferie.