Om dette arrangement

Tid
19:15 - 22:00
Pris
250 kr. for alle 4 workshops
Lokalitet
Satelitten
Målgruppe
Voksne
Tilmeld
Kurser & workshops

Forstå dine drømme workshop (del 2)

08.09.22
Har du undret dig over, hvad dine natlige drømme betyder? Kom og få smagsprøver på, hvordan du kreativt og analytisk kan udforske dine egne natlige drømme. Vi arbejder med teknikker som mindfulness, tegning, fortælling, symboltolkning og meget mere.

Om workshoppen

Det fascinerende, berigende, finurligt og betydningsfyldt at arbejde med nattens drømme. I en workshop-række over 4 workshops dykker vi ned i drømmenes forunderlige verden. Du får smagsprøver på, hvordan du analytisk og kreativt kan udforske dine drømme. Vi afprøver forskellige teknikker og arbejder med bl.a. mindfulness, visualisering, tegning, fortælling og symboltolkning.
På hver af de 4 workshops præsenteres et nyt emne, som deres er udforskes gennem praktiske, oplevelsesorienterede øvelser med udgangspunkt i dit eget drømmemateriale. Vi veksler mellem at arbejde individuelt, parvis og fælles i gruppen.
Hvis du har svært ved at huske dine drømme, får du også nogle tips til, hvordan du kan blive bedre det. 

Om underviseren

Lene Vinther Andersen (født 1977, cand.mag.) har mange års erfaring med drømmearbejde med afsæt i Vedfelts drømmeteori og -metoder. Hun har siden 2011 modtaget mesterlærebaseret undervisning på Vedfelt Instituttet, hvor hun har tolket langt over hundrede af sine egne natlige drømme under vejledning af Lene og Ole Vedfelt. Her har hun også fået erfaring med at støtte andre mennesker i at forstå deres drømme.

Praktisk

Det kræver ingen forudsætninger at deltage – blot nysgerrighed over for at arbejde med natlige drømme.
Der er fælles oprydning i lokalet til sidst i hver workshop.