Om dette arrangement

Tid
18:00 - 21:30
Pris
1995 Kr
Place / Room
2. sal
Målgruppe
Voksne
Tilmeld
Kurser & workshops

Grafisk kursus med Malou da Cunha Bang

15.09.20 - 20.10.20
Kursus i grafisk dybtryk

Kursus i samarbejde med FOF.På dette kursus i grafisk dybtryk kan du lære at ætse kobberplader med NON TOXIC teknikker (Kobberætsning). Kurset er velegnet for begyndere.

Vi vil gennemgå mange forskellige måder at ætse på og sammen prøve en række ætsegrunde, som giver forskellige nuancer og teksturer i det færdige tryk. På kurset vil du blive introduceret til hele processen fra idé til færdigt tryk. Vi vil arbejde med klassiske ætseteknikker som blandt andet hårdgrund, blødgrund og aquatinte, og også eksperimentere med mere utraditionelle materialer som tapetklister og husblas.

Det er ikke nødvendigt at have stiftet bekendtskab med kobberætsning inden kursusstart – alle kan være med, og der er plads til både begyndere og øvede.

Inden kursusstart bedes du overveje et eller flere motiver. Du kan forvente at fremstille 2-4 forskellige kobberplader i løbet af de 5 undervisningsgange. Der vil selvfølgelig også blive gennemgået sikkerhedsforanstaltninger og arbejdsmiljø under arbejde med jernklorid.

Efter afslutning af kurset har du mulighed for at blive bruger på BIBLIOTEKETs grafiske værksted.

Tidspunkt: Tirsdage kl. 18-21.30

Dage: 15/9, 22/9, 29/9, 6/10 og 20/10