Om dette arrangement

Tid
11:00 - 14:00
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle
Tilmeld
Kurser & workshops

Workshop: Tegning for alle

18.09.21
Kom med til tegneworkshop med billedkunstner Jane Maria Petersen.

Workshoppen henvender sig til både begyndere og øvede i alle aldre. I kan komme som familie, venner eller som enkeltperson. Alle er velkomne.

Om workshoppen 

Workshoppen er tilrettelagt, så der er opgaver og øvelser, der kan stimulere den enkelte til at gå på opdagelse i tegningens univers, og træne teknikker efter lyst og behov. Vigtigt er at du medbringer nysgerrighed og lyst til at tegne analogt - det vil sige uden digitale værktøj. På workshoppen viser Jane Maria Petersen eksempler på, hvordan forskellige kunstnere griber tegningen an. Deltagerne kan afprøve og kombinere tegneredskaber, teknikker og metoder og der vil være forslag til øvelser inkluderet i hver workshop.
På Øbro Jagtvej Bibliotek er der mulighed for at udstille udvalgte tegninger af workshoppens deltagere i september måned. Alle tegninger der produceres på workshoppen får deltagerne med hjem. 

Praktisk information 

  • Workshoppen foregår d. 18. september fra kl. 11. - 14. på Øbro Jagtvej Biblioteks 3. sal. 
  • Workshoppen er gratis at deltage i. Dette er inklusiv materialer.  
  • Du kan tilmelde dig workshoppen her. 

Om underviseren 

Jane Maria Petersen er en erfaren underviser med børn og unge og voksne på workshops, og er fast underviser på Gladsaxe Musik-Billedskole og på Skovhusets Billedskole i Værløse - Skovhuset Kunst & Natur.

Du kan læse mere om Jane Maria Petersen her. 

Workshoppen er støttet af Puljen til kunstneriske sommerferieaktiviteter 2021.