Billede af viking
Foto: Colourbox

Om dette arrangement

Tid
18:15 - 19:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
Familier
Tilmeld
Litteratur og lyrik

Barske vikingehistorier - crazy storytelling med musik og livetegning

02.09.20
Gik du også glip af vikingetiden? Og har du ærgret dig lige siden? Fortvivl ikke længere oh skjoldmø og bersærker. Den litterære førstehjælp er nemlig nær

Tre bibliotekarer, en illustrator og en keyboardspiller går nemlig amok, og fortæller bloddryppende, sjove og gakkede vikingehistorier. Kom med til Udgård, Midgård,  Asgård og Valhal. Kom gerne udklædt (der er præmie til den bedst udklædte!). 
Oplev illustrator Erik Petri (der bl.a. har illustreret Antboy) tegne de vildeste vikinger, hør Kristoffer Jul Reenberg på keyboard spille ”Ramund hin unge” og vær med i vikingelotteriet: Alle deltagere får en lodseddel, og hvis et af numrene på lodsedlen indgår i en fortælling, så er der en præmie!

Billetter? Det er gratis, men man skal booke billet via billetto.dk

Jeres værter og fortællere er Mads Kusk (bibliotekar på Valby Bibliotek), Mads Bluhm (bibliotekar på Ørestad Bibliotek) og Morten Findstrøm Herbst (bibliotekar på Ørestad Bibliotek).

Arrangementet er en del af børnelitteraturfestivalen Vi elsker bøger.

 

D. 31. august til 6. september afholdes Københavns Bibliotekers børnelitteraturfestival Vi elsker bøger. Festivalen foregår på alle Københavns Biblioteker og henvender sig til børn i alderen 0-12 år og derover samt deres voksne. I år sætter festivalen fokus på børnelitteraturens mange – elskede – skønne skarnsunger, kække kanaljer og vakse varyler. Oplev forfattermøder, booktalks, readathons, workshops, filmvisning, højtlæsning og mange flere aktiviteter for hele familien. Se alle festivalens arrangementer på Vi elsker bøgers facebookside her: www.facebook.com/koebenhavnsboernebiblioteker/ eller på Københavns bibliotekers hjemmeside her: www.bibliotek.kk.dk/vielsker