Christianshavns Bogfestival
Christianshavns Bogfestival

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 20:00
Pris
Fri entré
Sted
Nordatlantens Brygge
Strandgade 91
1401 København
Målgruppe
Voksne
Litteratur og lyrik

Christianshavns Bogfestival

13.11.20
Christianshavns Bogfestival udskydes til d. 12. - 14. november.

Temaet for Christianshavns Bogfestival 2020 er er broer mellem mennesker, litteratur, kulturer og sprog. Det bedste vi kan gøre for hinanden, i den nuværende corona-situation, er dog at dyrke de digitale bro-forbindelser og holde social afstand. Vi har derfor valgt at udskyde festivalen til den 12. – 14. november. Vi glæder os til vi kan ses igen! 

Christianshavns Bogfestival sætter i år fokus på temaerne BROER og Nordatlanten. Vi har inviteret en række forfattere fra Island, Grønland, Færøerne og Danmark til at samtale om litteratur og kultur.

Lyt til samtaler og oplæsninger ved nogle af tidens førende forfattere og poeter, når vi i samarbejde med Nordatlantens Brygge, KADK og Sofiebadet slår dørene op for tre dage i litteraturens verden torsdag d. 23., fredag d. 24. og lørdag d. 25. april.

Vi offentliggør programmet i februar - hold øje her på siden og på festivalens facebook-side 

Om Christianshavns Bogfestival


Christianshavns Bogfestival giver litteraturen en ekstra dimension ved at lade de fysiske rammer relatere og reflektere de skrevne fortællinger. Den første Bogfestival løb af stabelen i 2004 på Christianshavns Torv i forbindelse med Verdens Bogdag. Festivalen har siden da, fået ben at gå på og har bevæget sig rundt i bydelen på jagt efter nye perspektiver og måder at formidle litteratur på.

Festivalen arrangeres af Christianshavns Bibliotek, der i sammenspil med lokale aktører og institutioner tematiserer programmet for bogfestivalen. Således har temaerne været krigslitteratur på Søofficersskolen på Nyholm, historisk litteratur ved Stadsgraven på Christianshavns Voldanlæg, krop og bevægelse i multihallen Hal C, en yderst appetitvækkende og sanselig udgave i Copenhagen Street Foods fristende omgivelser og litteratur på havnen, hvor festivalen sejlede publikum ud på litteratur-både i Københavns kanaler.

I år slår Christianshavns Bogfestival pjalterne sammen med Nordatlantens Brygge, KADK og Sofiebadet.