Bibliotekshuset
Litteratur og lyrik

Forfatterspirernes Skriveklub på Amager - Efterår 2022

30.08.22
Er du er vild med at skrive historier, så er Forfatterspirernes Skriveklub lige noget for dig! Du vil blive undervist af professionelle forfattere en gang om ugen og møde masser af andre unge med samme interesse. I denne sæson vil du desuden kunne bidrage til en bog med tekster skrevet af Forfatterspirer fra hele København.
  • Forfatterspirernes Skriveklub er for alle mellem 11-18 år.
  • Du kan være med i Forfatterspirernes Skriveklub på 6 biblioteker i København.
  • Bemærk at klubberne har forskellige faste ugedag, hvor de mødes.

I Bibliotekshuset på Amager  har vi undervisning v. Sissel Bergfjord hver tirsdag kl. 16.30-18.30.

Vi starter sæsonen tirsdag d. 30. august og slutter af med en fest den 29. november. Det koster 500 kr. for hele sæsonen.

Der er ikke undervisning i efterårsferien (uge 42).

OBS: Med forbehold for ændringer, såfremt sundhedsmyndighederne ændrer vilkår for offentlige arrangementer.

Støttet af Statens Kunstfond /Huskunstnerordningen.