Om dette arrangement

Tid
14:30 - 16:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Christianshavn Station Metro
Målgruppe
Voksne
Tilmeld
Litteratur og lyrik

Gå en klassiker: Halfdan Rasmussens Christianshavn (ekstratur) - Venteliste

27.05.22
Poetisk byvandring i Halfdans Rasmussens fodspor. Arrangementet er fuldt booket, men du kan skrive dig på venteliste via billetlinket.

Med udgangspunkt i bogen "Gå en klassiker" tager forfatter og formidler Lise Lotte Frederiksen os med på en tur gennem Halfdan Rasmussens Christianshavn. 

Den erfarne og entusiastiske fortæller Lise Lotte Frederiksen har i mange år lavet byvandringer med litteratur som omdrejningspunkt. Nu er hun og bibliotekar Bodil Svansø aktuelle med bogen "Gå en klassiker", der består af fotos og korte tekster med tilhørende podcasts om 7 udvalgte klassikere af de store forfattere. Til Christianshavns Bogfestival 2022 tager vi fat i bogens sidste afsnit om Halfdan Rasmussen, og tager på en poetisk litteraturvandring i hans barnefodspor med Lise Lotte Frederiksen som guide. 

"Vi har brug for alle sanser i en verden der er sanseløs..." skrev Halfdan Rasmussen i digtet "Opvågnen" fra 1971, og det har vi vel stadig her i 2022. Derfor slutter vi turen af med fællessang i Halfdan Rasmussens ånd.

Startsted: Christianshavn Station, Metro

Mød op i god tid. Giv besked hvis du er forhindret i at deltage, så andre kan få glæde af billetten.

Ved ekstremt dårligt vejr ser vi på mulighederne for at rykke vandringen til en anden dag. Billetholdere vil i så fald blive informeret derom pr. mail.

Arrangementet er en del af Christianshavns Bogfestival 2022, og turen her en en gentagelse af den populære og overbookede tur der blev afholdt søndag d. 27.3.

Du kan læse mere om Christianshavns Bogfestival 2022 her

Varm op til turen med "Bogdate 10: Christianshavn i ord og billeder" - en podcast fra Københavns Biblioteker, der omtaler Christianshavn og "Gå en klassiker". 

Materialer