Om dette arrangement

Tid
15:00 - 16:00
Pris
Gratis
Målgruppe
Voksne
Organizer
Litteratur og lyrik

Guidet fælleslæsning

29.03.23
Vil du være en del af et socialt fællesskab, som taler og forbyder sig i litteratur? Så kom forbi Kulturstationen Vanløse onsdag i ulige uger fra kl. 15-16.

Alle kan være med

Har du lyst til at mødes med andre om god litteratur, så mød op på Kulturstationen Vanløse onsdage i ulige uger kl. 15 ved langbordet i voksenbiblioteket, eller spørg en bibliotekar, så guider de dig til lokationen. Det er kvit og frit at deltage, alle er velkomne, og man behøver ikke at tilmelde sig i forvejen.

Læsegruppen faciliteres af den frivillige læseguide Merete, som er uddannet i Læseforeningens metode guidet fælleslæsning - en åben tilgang til litteratur, hvor alle kan være med uden særlige forudsætninger.

Læseguiden har på forhånd udvalgt en novelle og et digt, som bliver læst højt i gruppen. Det kræver derfor ingen forberedelse at deltage, blot en lyst til at tale med andre om de personlige erfaringer, tanker og følelser, litteraturen vækker.

Læsegruppen på Kulturstationen Vanløse er en del af et samarbejde på tværs af Læseforeningen, Sundhed-, Omsorg- og Kulturforvaltningerne i København om at skabe åbne skønlitterære læsefællesskaber for københavnerne på biblioteker bredt i byen.

 

Hvor: Kulturstationen Vanløse ved langbordet i voksenbiblioteket

Hvornår: onsdage i ulige uger kl. 15-16

Hvad: Fælleslæsning og samtale om litteraturen

Tilmelding: Ikke nødvendig

Pris: Gratis
 

Kontaktperson: Læseguidekoordinator Maria Grene: maria@laeseforeningen.dk