Oplæserne Lene og Hans

Place / Room
Studielokalet "Tom" i stueetagen
Litteratur og lyrik

Hør en god historie - højtlæsning for voksne

05.02.19
Har du lyst til at høre en god historie til en kop kaffe? - Så mød op i lokalet ”Tom” i voksenbiblioteket klokken 11 om formiddagen på tirsdage i lige uger.

I en times tid læser bibliotekarerne Hans og Lene op af noveller, romaner eller andre gode tekster. Efter oplæsningerne er der tid til lidt snak om det læste.

Hvis du elsker at strikke eller lave kruseduller på en lap mens du lytter, så er du meget velkommen – medbring selv strikketøj og papir!

Vi har allerede en lille fast skare som har hørt oplæsning af så forskellige forfattere som Italo Calvino, Jens Blendstrup, Helle Helle og Jan Kristoffer Dale.

Praktisk info

Sted: Studielokalet ”Tom” i voksenbiblioteket i stueetagen. Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, 1758 København V

Tid: Kl. 11.00-12.00/12.30 på tirsdage i lige uger.

Pris: Gratis. Bare mød op!