josefine ottesen
josefine ottesen

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
0 Kr
Place / Room
3. sal, Haraldsalen
Målgruppe
Familier
Tilmeld
Litteratur og lyrik

Josefine Ottesen

23.03.19
Josefine Ottesen har om nogen bidraget til den danske børnelitterære skattekiste.

Flere generationer af børn er vokset op med Josefines eventyrlige historier om Krystalhjertet: Historien om Mira, Eventyret om fjeren og rosen, og ikke mindst hendes middelalderinspirerede fantasyhistorier som den prisbelønnede Krigeren-trilogi og Danerriget, og mange, mange flere. 

I vil kunne høre om hele Josefines fantastiske univers, når hun til marts gæster Vi <3 Bøger og fortæller løs på Hovedbiblioteket, Østerbro, Vesterbro, Tingbjerg og Kvarterhuset på Amager.  Flere generationer af børn er vokset op med hendes eventyrlige historier om Krystalhjertet: Historien om Mira, Eventyret om fjeren og rosen, og ikke mindst hendes middelalderinspirerede fantasyhistorier som den prisbelønnede Krigeren-trilogi og Danerriget, og mange, mange flere.

Til festivalen vil Josefine Ottesen fortælle sin egen historie om Eventyret om Fjeren og Rosen, der i løbet af de sidste tredive år er blevet en klassiker indenfor dansk børnelitteratur.  

Ottesen, der har stor erfaring som historiefortæller, skaber et levende fortællerum, som er helt anderledes end den digitale strøm af billeder, som både voksne og børn lever i til daglig. Så tag dine børn, forældre, venner, onkler, tanter og kusiner under armen og synk ned i fortællingens magiske rum. At lytte til en historie sammen er også en dejlig oplevelse på tværs af generationer, og arrangementet egner sig glimrende som familiebegivenhed fra 6 år og op. Selve fortællingen varer 25-30 min. og derefter vil der være mulighed for at stille spørgsmål, både om denne titel og forfatterens øvrige bøger. For børn fra 8-12 år.

Tags
Spørg biblioteket