Sundby Bibliotek
Litteratur og lyrik

Litteraturarrangement med forfatteren Sissel-Jo Gazan

07.09.19
Foredraget tager udgangspunkt i Sissel-Jo Gazans alternative guide til Berlin "Vi elsker Berlin", som snart får en opfølger.

Foredraget tager udgangspunkt i Sissel-Jo Gazans alternative guide til Berlin Vi Elsker Berlin, som snart får en opfølger. Bøgerne dækker både det historiske og nutidige Berlin. Arrangeret i samarbejde med Amar:Litt.

I år er det 30 år siden, den forhadte mur i Berlin blev revet ned. Berlins befolkning fra øst og vest mødtes i en euforisk glædesfest med visioner om fælles kultur, økonomi og sameksistens, som bredte sig til det meste af Europa. Hvordan gik det så? Hvordan ser virkeligheden ud her 30 år efter?  Sissel-Jo Gazan, bosiddende i Berlin, hvor også dele af hendes seneste roman ”Blækhat” udspiller sig, fortæller om mure – både de fiktive og de virkelige, om Berlins befolkning, sameksistens og om romanen ”Blækhat”.

Arrangeret i samarbejde med "Amar:Litt" og "Goldendays".