Foto: Stine Heilmann

30.11.20
Oplev Lone Frank i samtale med DR-vært Maria Månson

Livestream: Lone Frank i samtale med Maria Månson

Hvad er kærlighed? Et grundlæggende spørgsmål, som er blevet stillet utallige gange i løbet af menneskets historie indenfor både filosofi, kunst og litteratur.

Lone Frank stiller i sin nye bog ’Størst af alt’ det samme spørgsmål, men leder efter svaret i naturvidenskaben, psykologien og kulturforskningen. Bogen udkom i september i år og er en undersøgelse af kærlighedens natur – en mosaik, der afdækker en historie, som strækker sig fra de helt brede evolutionære rammer for os som art, til den spidsfindige hjerneaktivitet, der i sidste ende former det enkelte menneskes kærlighedsliv.

Spørgsmålet trængte sig på af en grund, da Lone Frank mistede sin kæreste og kærligheden og bogen er også en personlig opdagelsesrejse.

Om arrangementet:

Arrangementet bliver livestreamet fra Hovedbibliotekets facebookside. Eventet her vil senere blive opdateret med et direkte link til streamet.

Om Lone Frank:

Lone Frank, født 1966, er journalist og forfatter samt ph.d. i neurobiologi uddannet i Danmark og USA. Hun skriver især om biologi, psykologi, psykiatri og etik og har modtaget en række priser, herunder Den Store Publicistpris, Søren Gyldendal Prisen og European Science Writers Award. Hun er desuden vært på radioprogrammet 24 Spørgsmål til professoren.