Litteratur og lyrik

Nyt læsefælleskab på Husum Bibliotek

03.11.21 - 22.12.21
Sætter litteratur gang i dine tanker og minder – og savner du nogen at dele dem med?

Så kan du få glæde af, at Læseforeningen og Københavns Kommune starter en ugentlig læsegruppe her på Husum Bibliotek. Læsegruppen ledes af en frivillig læseguide, der medbringer en novelle og et digt og læser højt i gruppen. Læseguiden kommer hver onsdag kl. 16-17.30, og deltagelse kræver hverken tilmelding eller forberedelse, da forløbet afsluttes hver gang. Vi forventer også, at tilbuddet fortsætter i 2022.

Du behøver altså ikke at kunne hver onsdag, men kan bare komme forbi de gange, hvor det passer dig. Du skal blot medbringe din lyst til at tale med andre om de personlige erfaringer, tanker og følelser, litteraturen vækker i dig, når du lytter til oplæsningen. Læsegruppen er især henvendt til seniorer, men alle er velkomne.

Første gang gruppen mødes er onsdag den 3/11, kl. 16-17.30, og det er på 1.sal.