Om dette arrangement

Tid
20:00 - 23:00
Pris
Gratis
Sted
Vor Frelsers Kirke
Sankt Annæ Gade 29
1420 København K
Lokalitet
Vor Frelsers Kirke
Arrangører
Christianshavns Bibliotek, Christianshavns Bogfestival
Målgruppe
Voksne
Litteratur og lyrik

Poetisk natkirke i Vor Frelsers Kirke

21.04.23
Kom indenfor når Christianshavns Bogfestival i samarbejde med Natkirken i Vor Frelsers Kirke inviterer til en spændende og stemningsfuld tur ind i nattens lys med digter Mette Moestrup og organist Peter Navarro-Alonso

Mette Moestrup har sammen med Peter Navarro-Alonso skabt en rejse i ord og toner. Udgangspunktet er Moestrups seneste digtsamling "Til den smukkeste", der kredser omkring antikke myter og de almenmenneskelige eksistentielle kår. Om kærligheden, døden, livet, striden, glæden og euforien. Sammen udfolder Mette Moestrup og Peter Navarro-Alonso disse tekster i et møde mellem forfatterens oplæsning og de enestående klange fra kirkens vidt berømte orgel. 

Dørene til den stemningsfulde og smukt oplyste natkirke er åbne for alle fra kl. 20-23, og det er ganske gratis at deltage i arrangementet.

Om Peter Navarro-Alonso

Peter Navarro-Alonso, født i 1973 er organist ved Vor Frelsers Kirke på Christianshavn. Han er komponist, korleder og timelærer på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og arbejder intenst med fornyelsen af den danske sangskat, af kirkemusikken, af orgelrepertoiret mm. Han er repræsenteret i Højskolesangbogen såvel som i Kirkesangbogen.

Peter Navarro-Alonso er flere gange Grammynomineret og har også været nomineret til Nordisk Råds Musikpris med sin trio Alpha.

Om Mette Moestrup

Mette Moestrup, født i 1969 er digter, forfatter og performer. Uddannet i Litteraturhistorie fra Århus Universitet og har undervist på Forfatterskolen. Debuterede i 1998 med "Tatoveringer", og har en lang række roste udgivelser bag sig, alene og sammen med andre. Har blandt andet udgivet fællesbogen "Frit flet" sammen med Naja Marie Aidt og Line Knutzon. Har senest udgivet digtsamlingen "Til den smukkeste".

Mette Moestrup har bl.a. modtaget Montanas Litteraturpris og er medlem af Det Danske Akademi.

Christianshavns Bogfestival 2023

Arrangementet er en del af Christianshavns Bogfestival 2023, hvor du fra d. 17.-23. april kan opleve en række litteratur- og kulturarrangementer i Københavns mest charmerende bydel. Læs mere og se årets program her.

Foto: Ivan Boll

Materialer