Hun er jo bare 4
Hun er jo bare 4

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
30 Kr
Place / Room
Toves Rum, stueetagen
Målgruppe
Voksne
Tilmeld
Litteratur og lyrik

Skal man elske sit papbarn?

23.10.19
Hvad gør man, når ens kæreste forventer, at man tager hans barn til sig som sit eget, og man i virkeligheden længes efter at få sin egen familie?

Det var en af de tanker, Tina Myung Povlsen stod med, da hun ad to omgange var papmor.

Tina udgav sidste år romanen ’Hun er jo bare 4’, hvori hun beskriver de op- og nedture, der er ved at være papmor. Bogen er inspireret af Tina Myungs egne erfaringer med rollen, med følelsen af at være alene med sine tanker og hendes oplevelse af at mangle andre at sammenligne sig med. Det er stadigvæk et stort tabu at tale om den vanskelige papforældrerolle; et tabu, Tina meget gerne vil være med til at bryde ved bl.a. at sætte ord på de følelser og tanker, der ikke opleves som værende særlig flatterende, eller som kan være svære at formulere.
”Jeg følte, jeg skulle elske hende på samme måde, som min ekskæreste gjorde. Jeg syntes, der var et kæmpe forventningspres. Havde jeg sagt ja til at følge hende i børnehave, var det ikke godt nok; så skulle jeg også følge hende til gymnastik.” Uddrag fra bogen: ’Hun er jo bare 4’.

Tina Myung vil læse højt fra “Hun er jo bare 4”, samt sætte ord på nogle af de tabuer, der er forbundet med rollen som papmor.

Efter oplægget er der mulighed for diskussion og erfaringsudveksling.

Praktisk info:

Tid: Onsdag 23. oktober 2019 kl. 17.00-18.00
Sted: ”Toves rum”, stueetagen.
Pris: 30 kr. Billetter købes online.
 

 

Materialer

Spørg biblioteket