Vinterlyseordogtoner

Om dette arrangement

Tid
20:00 - 22:00
Pris
50 Kr
Køb billet
Litteratur og lyrik

Vinterlyse ord og toner

07.02.19
Tag med til en musikalsk og poetisk aften, hvor forfatter Mirian Due og musikerne Mikael Rahbæk Andreasen og Nikolaj Paakjær inviterer ind i deres billedrige sprog og klangfulde toner.

Denne aften er en sammenfletning af koncert og oplæsning med afsæt i tekstuniverser, der kredser om åndelig rastløshed og længsel, hverdag og natteliv, højere magter, muld og brostensbelagte gader - alt sammen i en vekslen mellem det himmelstræberiske og jordnære. 

De tre vil dele deres refleksioner over, hvad en salme egentlig er, hvad vi kan bruge dem til i dag, hvad de kan litterært og musikalsk. Alle tre har skrevet bidrag til Kirkesangbogen - en forlængelse af Den Danske Salmebog, udgivet i 2017 - og de fortæller hvad der fik dem til at gå ind i salmeskriveriet og hvad der motiverer dem i arbejdet. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs, og man kan også blot læne sig tilbage og lytte.

------------------------------------------------------------------------
- Mirian Due er uddannet fra forfatterskolen, skriver digte og salmer og udgav i 2017 poesibogen "Telter i randen af et mørkt øje, sover i knitrende sengetøj" på det norske forlag AFV Press, som kredser om ensomhed og kærlighedsbrud.
- Mikael Rahbæk Andreasen står bag musikprojektet Kloster og har bl.a. sat musik til Simon Grotrians billedrige digtning. Han vandt musikkritikerprisen Steppeulven for Årets Komponist i 2016.
- Nikolaj Paakjær er uddannet sangskriver fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i København. Han er besætningsmedlem i Hymns from Nineveh og den ene halvdel af folkpop-duoen Double Moon Mirage. Til foråret udgiver han første album i eget navn med moderne salmer og viser.
------------------------------------------------------------------------

Torsdag d. 7. februar kl. 20.00 // forsalg: 50 kr. + gebyr / 70 kr. i døren (dørene åbner 19:30)

Café Oasen

// Arrangementet er støttet af Vanløse Lokaludvalg

Spørg biblioteket