Dramasalen (ned langs kanalen ved siden af biblioteket)
Familier

Amager Børnemusikfestival - Reggaekoncert med Tormod & Trolle

13.02.23
Tag børnene med til reggae på Ørestad Bibliotek, hvor der bliver skruet max op for musikken.

Trolle og Tormod ankommer i deres reggaebil til alle danske byer, hvor der skal være fest. På bilens lad er der store, sorte højtalere, og ud af dem strømmer den fede dancehallmusik med den tunge, dybe bas. Trolle og Tormod har over 1000 koncerter i bagagen, og er på vej rundt i DK.

Fang dem på Ørestad Bibliotek – denne dag din lokale dansehal.

For børn fra 4-12 år // 45 min // Ørestad Bibliotek / Dramasalen

Medvirkende: Trolle og Tormod

Arrangementet er en del af Amager Børnemusikfestival 2023:

Vi skruer op for vinterferien med dansevenlig reggae, pophits, børnerave, klassisk musik og jazzbaskere for børn i alle aldre til Amager Børnemusikfestival. Bag festivalen står Kvarterhuset, Ørestad Bibliotek, Børnekulturhus Ama’r, Bibliotekshuset, Kulturhuset Islands Brygge, Kulturpiloterne og Teater ZeBU

Find billetter til festivalens mange koncerter og værksteder her på billetto.dk.

Musik er glæde og fællesskab - vi glæder os til at dele den med jer!

Amager Børnemusikfestival er støttet af Amager Øst Lokaludvalg, Amager Vest Lokaludvalg, Koda, Statens Kunstfond og Københavns Musikudvalg.