Om dette arrangement

Tid
20:00 - 21:15
Pris
75 Kr
Målgruppe
Voksne
Tilmeld
Musik

Annas sang - Bogkoncert // Benjamin Koppel

18.04.23
Oplev Benjamin Koppel fortælle om sin populære familiesaga Annas sang. Samtalen suppleres af Koppels melodier, inspireret af bogen, fremført af Frederikke Vedel (vokal) og Søren Møller (klaver).

Benjamin Koppel sætter sin egen families flugthistorie til musik igennem et musikalsk portræt af sin nu afdøde tante Anna og udvalgte begivenheder i hendes barndom, ungdom og alderdom, herunder flugten til Sverige under 2. verdenskrig.

I slutningen af maj 2022 udkom den anmelderroste bog Annas Sang, der er Benjamin Koppels debutroman, skrevet på baggrund af samtaler med sin tante om hendes liv.

Samtidig udsendes et musikalsk værk med musik af Benjamin Koppel og tekst af Cæcilie Norby som tager udgangspunkt i Annas spændende liv med fokus på flugten fra Danmark til Sverige og livet som flygtning i de sidste to år af krigen, mens krigen rasede i resten af Europa.

Men sangene kredser også om håb, drømme, frygt og ensomhed. Sangcyklussen om Anna havde sin første opførelse som et højdepunkt under den jødiske kulturfestival i København i juni 2018.
 

Efter koncerten er det muligt at købe en signeret udgave af bogen.