GRATIS
Familier

Børnekoncert med Benita Haastrup og Drum Drum

04.12.21
Lørdag den 4. december er der fuld gang i juleriet på Rentemestervej 76 Kom og vær med til en glad børnekoncert med Benita Haastrup og Drum Drum

"Drum Drum" er en koncert med med Benita Haastrup, der spiller musik for børn mellem 4 og 10 år og deres voksne.

Det er lørdag d. 4. december kl.13.30, at der er gang i den.

Benita Haastrup spiller med sin egen trio DRUMDRUM, der ud over Benita består af vibrafonisten Kaare Munkholm og bassisten Jens Skou Olsen.

DRUMDRUM er en unik oplevelse af tre musikeres gnistrende og virtuose sammenspil og spilleglæde.

Det er original, klangfuld og groovy musik, hovedsagelig skrevet af Benita – og det er både medrivende og overraskende.

DrumDrum handler om at videregive glæden ved at spille og improvisere sammen, om at inddrage lytteren og om at skabe fællesoplevelser, der åbner os.

Koncerten er en del af BIBLIOTEKET's Jule-weekend for børn og deres forældre

Det er gratis, men kræver tilmelding gennem Billetto.dk