Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
Voksne
Tilmeld
Musik

Koncert: Laursen

23.10.20
Nye troubadourer med danske tekster og anden plade på vej spiller i Kvarterhuset

Farverige danske tekster om mennesker og samfund

Laursen er et dansk folk-band anført af den nordjyske troubadour Andreas Laursen. Debutalbummet Nutidslevn fra 2018 fik flot omtale i pressen og blev belønnet med folkemusikkens sangskriver-pris Årets Helge 2019 samt to Gaffa-nomineringer som Årets Nye Navn og Årets Solist. Laursen er især kendt for de farverige, danske tekster om mennesker og samfund, og lyrikken leder ofte tankerne hen på folk som Allan Olsen, Jan Toftlund og Niels Skousen. Med over 30 koncerter i både 2018 og 2019 har bandet allerede været hele kongeriget rundt en håndfuld gange, og sidste år optrådte de blandt andet på Skagen Festival og Tønder Festival.

Nye sange på vej

Laursen er godt i gang med indspilningen af deres næste album, som udkommer i efteråret 2020.

Hvad med corona?

Til koncerten er der faste siddepladser foran scenen, for at minimere faren for smittespredning. Du kan selvfølgelig gå på toilettet eller i baren, men bedes derefter vende tilbage til din plads, indtil koncerten er slut. Når koncerten slutter bedes du fortrække, og ikke blive stående og snakke. Vi har ekstra personale på arbejde i Kvarterhuset og vil høfligt hjælpe med at disse regler bliver overholdt.

Der er fri entré med obligatorisk tilmelding til koncerten

Husk Mundbind

Til arrangementet skal du medbringe mundbind. Dette er påkrævet når du bevæger dig i Kvarterhusets caféområde og bar samt når der serveres forplejning.