Place / Room
I biblioteksrummet

Morgensang på Kulturstationen Vanløse

26.08.20
Velkommen til fællessang på biblioteket med alt fra populære sange til sange fra Højskolesangbogen. Sammen med en sangvært og en pianist synger vi hver onsdag 4-6 udvalgte sange. Arrangementet varer 20 minutter med skøn og hjertevarm energi.

Morgensang – onsdag kl 8.30-8.50  på Kulturstationen Vanløse

Vi bliver helt automatisk glade af at synge, især når vi synger sammen med andre belønner kroppen os med lykkehormoner. Forskning viser at sang er den mest direkte genvej til at skabe relationer og knytte bånd.

Der er brug for hvert et næb, her kan man komme med lille, stor smuk eller brummende stemme. Og er man ikke den store sangfugl, så handler fællessang i høj grad også om at dele smuk poesi og livsbekræftende ord. Kort sagt en påmindelse om det, der gør livet værd at leve!

Sanger og kulturformidler Sara Futtrup er vært, men inviterer hver onsdag nye med-værter ind, fra lokale institutioner, skoleklasser, foreningsliv, forretninger, musikere, politikere, iværksættere, forfattere, og kulturpersoner, som hver især præsenterer deres hjertesange.

Arrangementet er et samarbejde mellem Kulturstationen Vanløse og Hyltebjerg Kirke.

Alle er velkomne – både børn og voksne. Gratis adgang.

Morgensang foregår hver onsdag, undtagen i skolernes ferie.

Se aktuelle værter og temaer her på facebooksiden: Morgensang i Vanløse.