Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis
Målgruppe
Voksne
Musik

Reflexology

23.10.20
Reflexology er en sanselig performance i form af musik, visuel fremførelse og scenografisk installation, der inviterer til en time out – en refleksion.

Reflexology er en performance, der er frugten af et kunstnerisk samarbejde mellem sangerinden, musikeren og sangskriveren Gine Bryld og billedkunster og grafisk designer Mette Grøngaard.

Gine Bryld har flere udgivelser og en lang række koncerter i ind- og udland på CV’et, og Mette Grøngaard har i sit virke som kunstner eget studio i København, hvor hun udstiller egne og andres værker samt arrangerer kunstneriske events.
Begge kunstnere har således stor erfaring med kreative projekter, afholdelse, udgivelse og udøvelse af kunstneriske og musikalske events.

Reflexology er udsprunget i visionen om at forbinde musikalsk og visuel kunst med udgangspunkt i at formidle et budskab indenfor almenmenneskelige emner til publikum. Samtidig er hensigten at få publikum til at reflektere over disse emner i relation til dem selv og andre.
 

Reflexology tilstræber at give publikum en mulighed for at stoppe op i farten og sætte automatpiloten på pause for at reflektere over nogle af de emner, der måske netop bliver sat på “stand by”. Intentionen er en kraftfuld oplevelse hos publikum, der går derfra med et “WOW” og en opmærksomhed på nuet.
Eventet henvender til en bred vifte af det unge og voksne publikum, der er åbne og nysgerrige på nye former for kunstneriske events eller nysgerrige på musik og kunst generelt. Udviklingen af Reflexology har desuden til sigte at inspirere og inddrage kunst interesserede samt kreative iværksættere.
 

Reflexology afholdes som 3 events på Biblioteket Rentemestervej, Kbh NV og er et led i et samlet projektforløb med åbent værksted/udstilling og artist talk. Dette sker med Biblioteket Rentemestervej som samarbejdspartner og er med støtte fra Bispebjergs Bydelspulje.
 


Gratis entré. Der er plads til ca. 30 mennesker per event efter først til mølle princippet. Billetter skal reserveres på Billetto og eventet afholdes efter gældende Covid 19 retningslinjer.

www.ginebryld.dk
www.grongaard.com