Om dette arrangement

Tid
18:15 - 20:15
Pris
30 Kr
Bibliotek
Målgruppe
Familier
Tilmeld
Teater og fortællinger

En mørk og stormfuld aften

28.10.21
Er du vild med, når uhyggen griber dig, og det løber koldt ned ad ryggen? Så kan du godt begynde at finde gyserglæden frem, for vi byder på en sand skræk-læsefest til dig og dine.

Elsker du også en gyselig go’ historie? Er du vild med, når uhyggen griber dig, og det løber koldt ned ad ryggen? Så kan du godt begynde at finde gyserglæden frem, for vi byder på en sand skræk-læsefest til dig og dine: Tre bibliotekarer, en illustrator og en keyboardspiller går nemlig psyko, og fortæller lede, bloddryppende, men også lidt sjove og (u)hyggelige gyserhistorier. Træd ind i vanviddet sammen med os, hvis du tør! Kom gerne udklædt (der er præmie til den mest frygteligste udklædte!). 

Oplev illustrator Erik Petri (der bl.a. har illustreret Antboy) tegne de sygeste monstre og hør multikunstneren Igor spille toner, så uhyggen kribler i hele kroppen! Du kan også deltage i rædselslotteriet: Alle deltagere får en lodseddel, og hvis et af numrene på lodsedlen indgår i en fortælling, så vanker der en grum præmie! 

Arrangementet er en del af temaet "Uhyggelige uger", hvor Ørestad Bibliotek i måneden op til Halloween, sætter fokus på gys og gru på forskellig vis.

For børn og deres voksne fra 6 år, og for alle der elsker gys og gruuuuu.