Værket 2. sal
Teater og fortællinger

Rengøringskonen - med Teater Asta Basta

11.02.23
Teater Asta Basta opfører sin egen version af br. Grimms legendariske folkeeventyr "Konen i Muddergrøften” for de 3 - 6 årige

Forestillingen er lavet frit efter brødrene Grimms kendte folkeeventyr "Konen i muddergrøften".
Eventyret handler om en fattig fisker og hans kone som bor i en jordhytte ved havet.
En Flynder-fisk som er blevet fortryllet om til en gylden fisk, en slags prins som kan opfylde alle deres ønsker.
Konen i historien ønsker sig mere og mere, men hun bliver aldrig tilfreds med det hun har.
Fiskeren og Flynderen gør hvad de kan for at opfylde hendes ønsker, men er det mon muligt, at hun kan få alle sine ønsker opfyldt?
Der bliver fortalt med spande, børster, klude, rengøringsting, masser af vand, sæbebobler og musik.

Idè, udvikling, spil: Karina Nielsen
Scenografi: Karina Nielsen
Instruktion: Josef Krofta

Teater AstaBasta og BIBLIOTEKET ønsker alle de 3 - 6 årige velkommen!

Der er gratis adgang, men det kræver tilmelding på Billetto.

Forestillingen spiller i Værket på 2.sal.