Om dette arrangement

Tid
17:00 - 23:00
Pris
Gratis
Place / Room
På Blågårds plads
Målgruppe
Alle
Udstillinger

Blågårdens Lysfest 2020 x BYOB

22.02.20
Indre Nørrebro bliver en lysende plet på landkortet, når vi endnu en gang blender op for Copenhagen Light Festival

Vi gentager succesen fra sidste år og 'remixer' opsætningen af SKYEN – en audio-visuel installation af kunstneren Jacob Remin og musikeren Simon Littauer. Denne gang går det ned på Blågårdens Bibliotek, hvor det vil være gratis at deltage. Pladsen er dog begrænset, så det er om at komme ud af starthullerne.

Forestil dig: En højintens laserstråle dissekerer en højthængende sky, der dækker loftet i et ellers mørklagt bibliotek. Publikum inviteres til at interagere med installationen ved at bevæge sig i rummet, og et live soundscape understøtter den omsluttende oplevelse.

Du kan også opleve de to permanente, stedspecifikke lysinstallationer TRACKS: ️https://copenhagenlightfestival.org/2020-tracks/ og UNIVERS ️https://copenhagenlightfestival.org/2020-universe/ af Karoline H. Larsen. Værkerne er placeret i de to passager mellem Blågårds Plads og Korsgade i København og foran Blågårdens Bibliotek.

Oveni den store lysfest inviterer vi alle til at medbringe projektorer, skyggespil, installationer mm. ind i vores nye fløj til BYOB. For info og tilmelding: http://bit.ly/BYOBCPH

Arrangementet er muliggjort med støtte fra Nørrebro Lokaludvalg og opsat i et samarbejde mellem Kommunal Kunst og Teknik og Støberiet.