Om biblioteket

Det er nu muligt for alle at aflevere og afhente reserverede bøger på Københavns Biblioteker uden tidsbestilling.  

Fra onsdag den 21. april åbner vi også for ophold på biblioteket, så det igen bliver muligt at finde bøger på vores reoler og bogudstillinger. Læs mere om genåbning af Københavns Biblioteker 

Coronainfo

Ophold i rum og toiletter

Du er velkommen til at opholde dig alle steder, hvor der ikke er afspærret. Indretningen er opstillet, så vi overholder retningslinjer om afstand og må derfor ikke flyttes. Der vil i det muliges omfang være åbne toiletter.

Der er ikke adgang til

  • Print, Kopi og skan

Borgerpc’er

Af hensyn til myndighedernes anbefalinger for brug af udstyr, som er vanskeligt at rengøre, åbner bibliotekerne i København ikke for Borgerpc’er.
Læs mere om genåbningen af Københavns Biblioteker på bibliotek.kk.dk: Københavns Biblioteker er genåbnet - Se hvordan

Om Blågårdens Bibliotek

Blågårdens Bibliotek ligger på Blågårds Plads i hjertet af indre Nørrebro. På Blågårdens Bibliotek kan du låne noget udover det sædvanlige. Biblioteket på Blågårds Plads har nemlig en helt speciel samling, der især er populær blandt byens unge og ungdommelige voksne. På biblioteket kan du spille brætspil, høre vinyler og tjekke vores maker-kasser, der både findes i børneversion med Arduino og voksenversion med udstyr til blandt andet at bygge din egen synthesizer. Du kan selvfølgelig også låne det hele med hjem, ligesom du kan låne fantasy og sci-fi, tegneserier, young adult, konsolspil og film. Reservér, forny og lån materiale her.