Livslang læring – integration gennem bibliotekerne som læringsmiljøer

9 marts 2011 af Gunhild Søndergaard
Et projekt støttet af Nordplus Voksen. Projektet har to hovedformål: kompetenceudvikling af og videndeling mellem bibliotekernes personale og at give læringstilbud til bibliotekets voksne brugere.

Hvem er vi?

Otte biblioteker fra Norge, Sverige og Danmark

København: Husum Bibliotek og Sydhavnens Bibliotek

Malmø: Bellevuegårdsbiblioteket, Lindängenbiblioteket, Rosengårdsbiblioteket, Stadsbiblioteket

Oslo: Romsås Bibliotek og Stovner Bibliotek

Projektet:

Projektet er støttet af Nordplus Voksen og har to hovedformål: kompetenceudvikling af og videndeling mellem bibliotekernes personale og et læringstilbud til bibliotekets voksne brugere.

Projektdeltagerne har alle været på en uges kursus i undervisningsteknik, kultur- og sprogforståelse og besøger i 2010/11 hinandens biblioteker.

Målgruppen i bibliotekerne er voksne i formelle og uformelle læringssituationer. Vi tilbyder mange forskellige aktiviteter som studiecafé, sprogcafé, Book-en-bibliotekar, it-kurser og informationssøg-ningskurser med mere.

I maj 2011 slutter projektet med en konference, hvor interesserede inviteres til at høre om projektet og om biblioteker og voksnes læring fra en række oplægsholdere.

Høre mere om projektet hos projektets koordinator på e-mail gsoend@kff.kk.dk som også gerne henviser til kontaktpersoner på de enkelte deltagende biblioteker

Seneste kommentarer