Tidsskriftprofil for Husum Bibliotek

03.03.11
Tidsskriftsamlingen er sammensat i overensstemmelse med Københavns Bibliotekers overordnede tidsskriftpolitik og skal ses i sammenhæng med bibliotekets øvrige faglitterære materialesamling.

Samlingens formål er at tilgodese både aktualitet og alsidighed med særlig hensyntagen til lokale interesser.

Vi tilbyder hovedsaglig tidsskrifter på dansk, og de er overvejende fordelt inden for emnerne underholdning, hobby/interesser, kultur, samfundsdebat og almen orientering.

Tidsskrifter, man ikke finder på Husum Bibliotek, kan eventuelt ses på Hovedbiblioteket, og ældre numre kan reserveres via bibliotekernes elektroniske katalog.

Online aviser

Man kan få adgang til artikler fra samtlige danske aviser via Infomedia, og udenlandske aviser finder man via PressDisplay.

Har du forslag til at forbedre vores tidskriftsamling, er du velkommen til at henvende dig på biblioteket eller på e-mail bibhus@kff.kk.dk