Om biblioteket

Østerbro Biblioteks voksenafdeling nyindrettes

Fra den 10. maj og til start juni indretter vi voksenafdelingen på Østerbro Bibliotek, så vi kan udstille endnu flere bøger til jer på nye og indbydende måder. Det gør vi, fordi vores udlån viser, at I låner klart flere bøger fra vores udstillingsmøbler, end fra vores reoler. Derfor indretter vi os efter at få plads til flere udstillingsmøbler og aktiviteter, så I kan få en endnu bedre biblioteksoplevelse.

I perioden har du ikke adgang til voksenafdelingen, men alle bøgerne er her stadig. Mens I venter har vi som noget særligt sørget for en stor mængde NU-bøger (de nyeste boghits som 14-dages lån), der kun kan udlånes på Østerbro Bibliotek. Så slip for reserveringskøen og find bøgerne på vores udstillingsmøbler efter først-til-mølle-princippet.
Du kan også fortsat låne andre voksenbøger fra udstillingerne eller bestille dem på bibliotek.kk.dk eller via vores app. 

Har du brug for hjælp til søgning og reservering kan du ringe til Biblioteket Online, der sidder klar til at hjælpe dig på telefon: 3366 3000.
Vi glæder os til at se dig i den nyindrettede voksenafdeling.