Print, scan & kopi

For at gøre det så nemt som muligt at kopiere, scanne og printe på bibliotekerne i København, har vi anskaffet en fælles kopi- og printløsning. Man kan også printe, scanne og kopiere i den selvbetjente åbningstid.

OBS! Der er lukket for print, scan og kopi på alle Københavns Biblioteker grundet Corona.

NB! Vær opmærksom på, at  Ørestad Bibliotek endnu ikke er med i den fælles printløsning.

Løsningen virker kun i Internet Explorer og Firefox!

Kom godt igang:

Når du har oprettet en konto, har du flg. muligheder:

  • Du kan klargøre udskrivning hjemmefra fra din egen pc eller tablet. Dit print bliver først udskrevet, når du scanner dit sundhedskort eller lånerkort på print- eller kopimaskinen på et bibliotek
  • Du kan også kopiere og printe i den selvbetjente åbningstid
  • Du kan optanke din konto og betale online med betalingskort

Hvis du har brug for hjælp, kan du hente vejledningerne som PDF:

​Du er altid velkommen til at kontakte Biblioteket Online på tlf: 3366 3000 eller mail: bibliotek@kff.kk.dk eller henvende dig til personalet på dit bibliotek i den betjente åbningstid.

Priser (vær opmærksom på at du som minimum skal indbetale 10 kr.):

A4 sort/hvid eller farve kr. 2,00     
A3 sort/hvid eller farve kr. 4,00
Scanning   gratis


Ofte stillede spørgsmål:

Spørgsmål:                                                         Svar:
Jeg scanner mit sundhedskort på printeren eller kopimaskinen og udskrivningen starter ikke?

Log på bibprint.kk.dk og kontroller at du:

  1. Har tilknyttet dit sundhedskort
  2. At du har penge på din konto
  3. At den samlede pris for dine printjobs ikke overstiger din saldo.

Hvis du stadig ikke kan få udskrivningen i gang bedes du kontakte personalet.

Hvorfor skal jeg bruge sundhedskort og CPR-nummer til min print- og kopikonto? Alle borgere har et sundhedskort, som allerede benyttes til udlån af bøger og ubemandet adgang på bibliotekerne. CPR-nummeret er knyttet til kortet, og derfor benyttes det i systemet til at forbinde sundhedskort og brugerkonto. Hvis du har et lånerkort kan du benytte dette i stedet for sundhedskortet ved at indtaste kortets 10 cifrede nummer i CPR feltet.
Kan jeg få mine penge tilbage fra min print- og kopikonto?

Ja, det kan du godt. Det koster 100 kr. i gebyr, som  dækker administrative omkostninger. For tilbagebetaling kontakt Bibliotek Online på telefon 3366 3000 eller mail bibliotek@kff.kk.dk

Kan jeg bruge min print- og kopikonto til at betale for andre varer på biblioteket? Nej, det kan du desværre ikke.
Kan jeg få penge tilbage, hvis jeg laver en fejl, når jeg printer?

Du kan kun få penge tilbage for fejlprints, som skyldes fejl på udstyret, printere og kopimaskiner. Det er alene bibliotekspersonalet, der vurderer om fejlen skyldes udstyr eller brugen heraf.  I tilfælde af fejl på udstyret, vil personalet forsøge at rette fejlen og dække omkostninger for genudskrivning.

Hvad er betalingsmulighederne i den nye print og kopiløsning?

På bibprint.kk.dk kan du, når du er logget ind, betale med Dankort, Visa, VisaElectron, Mastercard, Maestro og MobilePay. På enkelte biblioteker kan du betale kontant.

Kan børn og unge få en print- og kopikonto? Ja, børn og unge kan få deres egen print- og kopikonto. De, eller deres forældre, kan sætte penge ind på kontoen.
Kan turister og borgere uden CPR-nummer og sundhedskort få en print- og kopikonto? Ja, alle kan oprette en kopi- og printkonto i systemet uden sundhedskort og brug af CPR-nummer. Hvis man undlader at indtaste CPR nummer i forbindelse med brugeroprettelse, kan man kun benytte bibliotekets kopimaskiner til udskrivning af print, hvor man logger på med brugernavn og password på maskinens display.

Jeg har benyttet en tidligere printløsning (BookPC), og ønsker mine penge overført til det nye system. Kan det lade sig gøre?

Ja, det kan det godt. Hvis du opretter en kopi- og printkonto og derefter kontakter personalet på biblioteket, hjælper de dig.
Hvor lang tid har jeg til at udskrive det print, jeg har sendt?

Når du har printet fra enten en biblioteks-pc eller din egen pc, ligger printet klar til udskrivning i 4 timer, hvorefter det bliver slettet automatisk. Du har altså 4 timer til at frigive dit print på enten en printer eller kopimaskine. Det  sker når du scanner dit sundhedskort eller logger på kopimaskinens display med brugernavn og password.

Kan jeg printe fra min iPhone eller iPad?

Ja, du skal logge på bibprint.kk.dk og benytte webprint funktionen, hvor du uploader de dokumenter du ønsker at udskrive. Bemærk at der kan være filtype-begrænsninger ved udskrivning via webprint og ældre iPhone modeller.

Hvorfor koster det det samme, at printe en dobbeltsidet udskrift, som at printe 2 enkelte sider? Der spares jo et stykke papir på det.

Som vores prisstruktur er nu, betaltes der for blækket og ikke papiret, derfor koster en dobbeltsidet kopi det samme, som to enkelt sider. 

 

Opret dig som bruger