NB! Vær opmærksom på, at  Ørestad Bibliotek endnu ikke er med i den fælles printløsning.

Kom godt igang:

Klik her for at oprette en konto

Når du har oprettet en konto, har du flg. muligheder:

  • Du kan klargøre udskrivning hjemmefra fra din egen pc eller tablet. Dit print bliver først udskrevet, når du scanner dit sundhedskort eller lånerkort på print- eller kopimaskinen på et bibliotek
  • Du kan også kopiere og printe i den selvbetjente åbningstid
  • Du kan optanke din konto og betale online med betalingskort

 

Hvis du har brug for hjælp, kan du hente vejledningerne som PDF eller følge videovejledningen:

 

Manual in english

Videovejledninger:

 

Du er altid velkommen til at kontakte Biblioteket Online på tlf: 3366 3000 eller mail: bibliotek@kff.kk.dk eller henvende dig til personalet på dit bibliotek i den betjente åbningstid.

Priser (vær opmærsom på at du som minimun skal indbetale 20 kr.):

A4 sort/hvid eller farve kr. 2,00     
A3 sort/hvid eller farve kr. 4,00
Scanning   gratis


Ofte stillede spørgsmål:

Spørgsmål:                                                         Svar:
Jeg scanner mit sundhedskort på printeren eller kopimaskinen og udskrivningen starter ikke?

Log på bibprint.kk.dk og kontroller at du:

  1. Har tilknyttet dit sundhedskort
  2. At du har penge på din konto
  3. At den samlede pris for dine printjobs ikke overstiger din saldo.

Hvis du stadig ikke kan få udskrivningen i gang bedes du kontakte personalet.

Hvorfor skal jeg bruge sundhedskort og CPR-nummer til min print- og kopikonto? Alle borgere har et sundhedskort, som allerede benyttes til udlån af bøger og ubemandet adgang på bibliotekerne. CPR-nummeret er knyttet til kortet, og derfor benyttes det i systemet til at forbinde sundhedskort og brugerkonto. Hvis du har et lånerkort kan du benytte dette i stedet for sundhedskortet ved at indtaste kortets 10 cifrede nummer i CPR feltet.
Kan jeg få mine penge tilbage fra min print- og kopikonto? Ja, det kan du godt. Det koster 100 kr. i gebyr at få penge tilbage fra din print- og kopikonto. Gebyret dækker de administrative omkostninger, der er ved at betale penge tilbage.
Kan jeg bruge min print- og kopikonto til at betale for andre vare på biblioteket? Nej, det kan du desværre ikke.
Kan jeg få penge tilbage, hvis jeg laver en fejl, når jeg printer? Nej, du kan kun få dine penge tilbage, hvis der er en systemfejl på printer eller kopimaskine.
Hvad er betalingsmulighederne i den nye print og kopiløsning? Du kan selv betale med Dankort, Visa, VisaElectron, Mastercard, Maestro og MobilePay på bibprint.kk.dk. Du vil ligeledes fortsat kunne betale kontant på enkelte biblioteker.
Kan børn og unge få en print- og kopikonto? Ja, børn og unge kan få deres egen print- og kopikonto. De, eller deres forældre, kan sætte penge ind på kontoen.
Kan turister og borgere uden CPR-nummer og sundhedskort få en print- og kopikonto? Ja, alle kan oprette en kopi- og printkonto i systemet uden sundhedskort og brug af CPR-nummer. Hvis man undlader at indtaste CPR nummer i forbindelse med brugeroprettelse, kan man kun benytte bibliotekets kopimaskiner til udskrivning af print, hvor man logger på med brugernavn og password på maskinens display.

Jeg har benyttet en tidligere printløsning (BookPC), og ønsker mine penge overført til det nye system. Kan det lade sig gøre?

Ja, det kan det godt. Hvis du opretter en kopi- og printkonto og derefter kontakter personalet på biblioteket, hjælper de dig.
Hvor lang tid har jeg til at udskrive det print, jeg har sendt? Dit print ligger klar til udskrivning i  systemet i 4 timer, hvorefter det bliver slettet. Det vil sige, at hvis du pringer hjemmefra eller på biblioteket, skal du frigive dit print på enten printer eller kopimaskine inden for 4 timer.
Kan jeg printe fra min iPhone eller iPad? Nej, det er desværre ikke muligt at printe fra din iPhone eller iPad endnu. Du må derfor benytte bibliotekets pc i stedet.

 

Opret dig som bruger 

Københavns Biblioteker - Krystalgade 15 - 1172 København K - Tlf: 3366 3000 - Mail: bibliotek@kff.kk.dk

Spørg biblioteket