HOME MADE - en dokumentar om maker-bevægelsen i Danmark

HOME MADE er den første dokumentar om maker-bevægelsen i Danmark. Dokumentaren blev til gennem et open-call skabt af Københavns Biblioteker, Køge Biblioteker og Made Festival.

ENGLISH

En gruppe af 6 unge filmentusiaster blev udvalgt til at skabe en dokumentar sammen under Made Festival i august 2014. Med assistance fra professionel filmskaber Klaus Elmer gik gruppen på opdagelse i og dokumenterende den danske maker-kultur på film.

HOME MADE havde premiere på CPH:DOX i november 2014.

Vil du vise HOME MADE?

HOME MADE er en open-source film, som du er velkommen til at vise ved offentlige begivenheder. Vi vil meget gerne følge med i, hvor filmen bliver vist, så kontakt os endelig på webmastermail@kff.kk.dk og fortæl os mere om din event, så sender vi dig et link til filmen i høj opløsning.

Filmen er med dansk og engelsk tale og med engelske undertekster.

MEDVIRKENDE

Præsenteret af