Naturvidenskab på nettet

02.10.14
Her er en række links til gode sider på nettet om naturvidenskab. Nogle af dem skal du logge på for at kunne bruge, andre er frit tilgængelige.

AccessScience
AccessScience er online-udgaven af McGraw-Hill Encyclopedia of Science & Technology. AccessScience dækker emnemæssigt bredt fra biokemi og astronomi til arkæologi og antropologi og henvender sig til såvel almindeligt interesserede som til studerende og fagfolk.

ETDEWEB
ETDE's World Energy Base giver adgang til rapporter og websteder, der omhandler energi.

GreenFile
GreenFile er en engelsksproget database, der indeholder information om menneskets indvirkning på miljøet. Der findes ca. 4700 artikler i fuldtekst om f.eks. global opvarmning, bæredygtigt byggeri, forurening, vedvarende energi, bæredygtigt landbrug og genbrug.

Mac Tutor History of Mathematics Archive
Gennemgang af matematikken i de forskellige historiske perioder samt biografier af matematikkens mestre

Science in Context
Engelsksproget database der dækker det naturvidenskabelige. Science in Context  henvender sig bredt til såvel alment interesserede som gymnasieelever og studerende.

Videnskab.dk
Lettilgængelige artikler om nye forskningsresultater på naturvidenskabsområdet.

Se også videnskabelige organisationer og universiteters hjemmesider f.eks.
Nasa , ESA, GEUS og MIT

Print siden i PDF her