Bøger om venskab fra 7-10 år

15.03.21
Venner er vidunderlige. Det er dog ikke altid helt enkelt at være venner. Få anbefalinger til dit barn fra biblioteket om gode bøger om venskab

Venskaber kan begynde helt skævt eller de kan gå i stykker. Venner kan være forskellige og blive uvenner. For nogen kan det være svært at finde venner og mange børn vil ind imellem opleve at føle sig ensomme. Nogle børn oplever at blive presset til at gøre noget eller opføre sig anderledes for at prøve at passe ind i fællesskabet.

Børnebøger har heldigvis historier om det hele – både alt det fantastiske og sjove ved venskaber og alt det svære.

I 5 mails får du inspiration til gode læseoplevelser for og med børn om venskab. Det skal handle om at blive venner og uvenner, om udfordringer og betydningen af fællesskab, ensomhed og tab af venskaber. Det bliver spændende, sjovt og rørende.

Du får både anbefalinger til gode bøger til barnets egen læsning og til højtlæsning. Vi har også valgt nogle flotte billedbøger, der kan være gode at tale sammen ud fra.

Tilmeld dig forløbet her

God læselyst fra Københavns Børnebiblioteker!