2-års bogen

Fylder dit barn snart 2 år? Så kom ned på Vanløse Bibliotek og få den helt særlige 2-årsbog "Godnat". Bogen er god til højtlæsning og hygge med masser af forskellige historier, rim og sange.

2-års bogen - bibliotekernes gave til de mindste læsereForsiden af bogen Godnat - gaven til alle københavnere på 2 år

En af bibliotekernes fornemmeste opgaver er at vække læseglæde, læselyst og hjælpe med sprogtilegnelse og sprogstimulering - i faglige termer hedder det "early literacy", men helt simpelt går det ud på at læse og tale så meget som muligt med børnene, så de opbygger et godt og alsidigt ordforråd.
 
For at understøtte både læseglæde og sprogstimulering forærer vi en tyk og lækker børnebog til alle små københavnere, der fylder 2 år - og skulle I glemme det, så kan den afhentes helt til barnet fylder 4 år. historierne er stadig relevante og bogen vil stadig vække begejstring. Den nyeste 2-års bog hedder "Godnat"  og er en stor antologi med klassiske og nyere godnathistorier, rim og sange for mindre børn. Og bare rolig, får du tvillinger eller to børn kort tid efter hinanden får I to forskellige bøger.
 
 

Hold øje med fødselsdagskortet til dit barn - eller kom forbi biblioteket
Alle børn i København får et fødselsdagskort fra bibliotekerne, når de fylder 2 år - men skulle kortet ikke dukke op, så kom ned til os alligevel, så får I bogen. På biblioteket kan I også indmelde barnet som låner - fordelen er blandt andet billigere gebyrer hvis I kommer til at aflevere for sent og at barnet får sit helt eget lånerkort. Det skaber et særlig forhold til biblioteket og bøgerne, at barnet har et kort, der er helt dets eget.

I kan også hygge og læse i børnebiblioteket og snakke med børnebibliotekaren om gode bøger til lige præcis dit barn.

Kig forbi i den betjente åbningstid på Vanløse Bibliotek og spørg efter 2 års bogen.

Mere om 2-årsbogen 
"Godnat - klassiske historier, rim og sange fra skattekisten" er der bl.a. historier om hygge og samvær, om hvad der foregår om natten, om at sove og ikke kunne sove - eller ikke ville. På med nattøjet og op i sengen! Få stunder slår samværet mellem den voksne og barnet, når der læses historier og fokus er på samværet og barnet.

Bogen indeholder en cd med indlæsning af de fleste af historierne. 

Vi ses på biblioteket!
I er naturligvis altid velkomne i alle Københavns børnebiblioteker. Vi tilbyder litteratur til alle aldre, også de helt små – og der må gerne leges og spises (og drikkes kaffe) i børnebibliotekerne.

Spørgsmål til 2-års bogen kan også stilles til Biblioteket Online på 3366 3000. Se åbningstider her

2-årsbogen postkort