Stingray Qello

Stingray Qello

Adgang
Hjemmefra
Qello Concerts tilbyder online adgang til mere end 1500 fuldlængde koncertfilm og musikdokumentarer. Her findes optagelser med de største kunstnere tilbage fra 1920'erne og til nu, og indenfor mere end 30 forskellige musikgenrer.

Musikfans kan nyde koncertoptagelser i god kvalitet med kunstnere som Bob Dylan, Bob Marley, Lady Gaga, Barbra Streisand, Queen, Pink Floyd, Beyoncé, Bruce Springsteen, Billy Joel, Paul McCartney, Blake Shelton, David Bowie, Willy Nelson, Nirvana, Pavarotti, B.B. King, Muse og Elvis Presley.

Opret en personlig brugerprofil på siden og brug den til login via appen "Qello Concerts"

Man kan browse på siden under genrer, tidsperioder eller kunstnere og man kan sammensætte sin egen setlist.
Der findes masser af inspiration på siden under forskellige temaer.

Sådan bruger du den:

Du finder Qello Concerts på eReolen Global sammen med de engelsk-sprogede e-bøger og lydbøger..
Der er adgang via appen Libby, som kan downloades til din mobiltelefon fra AppStore og Google Play og der er også adgang på PC og Mac fra Libbys website..

På Libby vælger du Københavns Biblioteker i menuen og logger på med dit personnummer og pinkode som sædvanlig. Første gang får du så et "lånerkort", hvor du kan tilføje dit navn.

Du finder Qello Concerts i Libbys menu under punktet Extras
Du får en 7-dages adgangsperiode, der giver dig fuld adgang til indholdet fra Qello Concerts. Når din adgangsperiode udløber, kan du vende tilbage til Libby for at få en ny.

Klik på hjerte-ikonet under en video eller ud for et enkelt track for at tilføje den til dine favoritter (Favorite section.) Klik på + ikonet ud for et enkelt track for at oprette en setlist.

Der er mulighed for at chromecaste videoerne til dit TV. Klik på cast-ikonet nederst i højre hjørne, når videoen spiller.

Spørgsmål? Få hjælp i Qello Concerts FAQ

Læs mere om Libby appen på vores side