Mit bibliotek - Huskelister

Det er let at lave dine egne lister på biblioteket. Det kan være en liste med de bøger, du skal låne inden sommerferien, en liste med dine yndlingsgysere, julemusik, eller hvad du nu kan finde på. Du kan også lave lister med materialer, du gerne vil huske til senere.
Med de nye funktioner på hjemmesiden har Huskelisten fået ny plads.

Du finder den nederst på siden "Min Konto" når du er logget ind under titlen "Mit Bibliotek".

Nu kan du lave rigtig mange huskelister. 

”Huskeliste funktionen” er blevet re-designet, så du nu kan lave endnu flere huskelister over bøger, film, artikler, musik og meget mere. Det nye er, at du ikke skal nøjes med én liste, men kan lave lige så mange du har lyst til. Du kan f.eks. holde styr på de bøger, du vil læse i sommerferien, bøger du har læst eller lånt. Opret en liste over tegnefilm og højtlæsning til dine børn og en liste over artikler til din doktorafhandling. 

Husk og del med andre
På bibliotek.kk.dk kan du lave huskelister ligesom du kan følge emner, søgninger og forfattere.

For at oprette og tilføje materialer til en liste, skal du være logget ind som låner. Når du har fundet et materiale, du gerne vil have på en liste, trykker du på knappen ”Mere” og vælger herefter ”Tilføj til ny liste” eller ”Tilføj til Huskelisteliste”.

 

Du kan også starte med at lave en ny liste. Det gør du ved at klikke på "Min konto" og gå ned til "Mit bibliotek" og klikke på "Opret en ny liste"

 

Oversigten over alle de lister, du har oprettet, forfattere og søgninger du følger, finder du nederst på ”Min konto” under ”Mit bibliotek”.

 

Følg emner, søgninger og forfattere
Emner
Få besked, når der er nyt indenfor et emne, du er særligt interesseret i. Du kan gemme dine søgninger og få besked, når der kommer nye titler som matcher din søgning. Dette kunne f.eks. være en passion indenfor bøger om kager eller en interesse for fotografering eller havearkitektur. 

Søgninger
Du kan gemme dine søgninger, når du er logget ind som låner, ved at klikke på ”Mere”-knappen under søgefeltet og herefter vælge ”Tilføj til søgninger jeg følger”. Du vil herefter få en besked på din konto.

 

Forfattere og kunstnere
Du kan på samme måde let følge din favoritforfatter og din favoritkunstner og ligeledes få direkte besked under ”Min Konto”, når der er indkøbt nye titler af biblioteket. 

FAQ
Spørg biblioteket