Sådan ændrer du din brugerprofil

Du kan ændre i dine kontaktoplysninger, sætte dine reserveringer på pause, ændre afhentningssted m.m.

Kort intro til 'Min Konto':

Mere info om 'Min konto':

Klik på Log ind i menuen:

Skriv cpr.nr. og pinkode i de to log ind felter og klik igen på Log ind:

Nu har du fået et menupunkt, der hedder Min konto. Klik på det:

Klik på Brugerprofil:

Du kan selv ændre eller tilføje flg. oplysninger:

• Ændre afhentningssted - klik på pilen i feltet Afhent reserveringer på
  • Sætte reserveringer på pause - klik i datofelterne under Reserveringer på pause for at angive perioden
  • Ændre eller tilføje e-mail adresse i feltet E-mail
  • Ændre eller tilføje mobiltelefonnummer i feltet Mobiltelefon
  • Ændre pinkode - skriv og gentag din nye pinkode i feltet Her kan du ændre din pinkode

NB! Husk altid at klikke på Gem, hvis du har lavet ændringer i din profil:

Vær især opmærksom på at skrive e-mail-adresse og mobilnummer korrekt. Hvis vi ikke har de korrekte oplysninger, vil du ikke modtage notifikationer om snarlig aflevering eller om reserveret materiale til afhentning.

Hvis du ikke ønsker at oplyse mobilnummer eller e-mail adresse, vil du modtage et brev, når du har bestilte materialer til afhentning. Du vil blive opkrævet porto. Du vil ikke modtage adviseringer om, at dine lån er ved at udløbe.

Kontaktet Biblioteket Online  3366 3000