Sådan sætter du dine reserveringer på pause

Har du i en periode ikke har mulighed for at afhente dine reserveringer, kan du sætte datoer for den periode så du ikke modtager reserveringer til afhentning mens du er væk. Du beholder din plads i reserveringskøen.

Vær opmærksom på at hvis din reservering allerede er undervejs til dit afhentningssted inden din pause begynder, vil den ikke kunne stoppes i at nå frem. For at undgå det, kan du sætte din fraværsperiode til at begynde 7 dage tidligere. Begynder din ferie f.eks. den 9 juli, skal din fraværsperioden starte den 2 juli.

Skulle det alligevel ske du alligevel modtager en reservering mens du er væk, er der ikke andet at gøre end at reservere materialet igen.

NB: Det er ikke muligt at sætte fjernlån på pause da vi ikke kan give besked til det långivende bibliotek.

Sådan gør du:

• Log ind med dit cpr.nr./lånerkortnummer og din pinkode
  • Klik på Min konto
  • Klik på Brugerprofil
  • Find feltet Sæt reserveringer på pause
  • Sæt en begyndelses- og en slutdato
  • Husk at klikke på Gem nederst på siden
  • Bemærk: ”Fjernlån kan ikke sættes på pause i ferien, så du kan være nødt til at genbestille titler efter din ferie.”

Kontaktet Biblioteket Online  3366 3000