Kan du ikke finde det du søger?

Kan du ikke finde det materiale, du leder efter? Eller dukker der nogle mærkelige søgeresultater op? Tjek at du har stavet rigtigt eller prøv med andre søgeord.

Brug eventuelt bibliotekets forslag til dig, som vises, mens du skriver i søgefeltet:

Du kan også prøve at vælge nogle andre søgeord, som dækker det samme. Jo bredere du søger, jo bedre kan du se, hvad der er af muligheder. Du kan efterfølgende indsnævre søgningen i den facetbrowser, der folder sig ud til venstre på siden. Her er søgt på ordet hunde. I browseren kan du indsnævre din søgning på f.eks. emne og materialetype. Du kan udfolde facetbrowseren yderligere og få flere forslag (og dermed muligheder for at indsnævre søgningen) ved at klikke på de små kryds ud for Vis flere i facetterne:

Bibliotek.dk
Hvis du stadig ikke finder det, du søger efter, kan det være fordi Københavns Biblioteker ikke har materialet. Prøv også at søge på bibliotek.dk, som er en landsdækkende database for alle biblioteker. Vælg dit foretrukne bibliotek som afhentningssted og afvent, at vi skaffer materialerne hjem til dig.

Husk at du altid er velkommen til at henvende dig på biblioteket og bede om vejledning.

Flere søgevejledninger:

> Almindelig søgning
> Artikler - hvordan finder jeg dem?
> Søgning med søgekoder på tværs af kilder
> Digital Artikelservice - artikler  via bibliotek.dk

Kontaktet Biblioteket Online  3366 3000