HackLab

Vær med til at hacke i Ørestad! Vi tilbyder et ’laboratorium’ for alle der elsker at nørde med TECH.
Hvad er HackLab?
HackLab er et sted, hvor man kan komme og nørde med elektronik sammen med andre som deler samme interesse. Vi arbejder med at hacke elektronik og dermed nytænke deres funktioner (https://en.wikipedia.org/wiki/Hacker_culture).
 
Hvor og hvornår?
Vi mødes hver 14. dag i et rum, stillet til rådighed af, Ørestad Bibliotek og nørder med Arduino, Raspberry Pi Lily Pad eller noget helt fjerde (du behøver ikke kende alle ordene…vi lærer gerne fra os…og vil også gerne lære nyt). Der vil være mulighed for at få fingrene helt ned i elektronikken og rode med kode, programmering osv. HackLab er for alle, både studerende og andre (nørder) og elektronik interesserede. Derudover er HackLab et godt sted til at afprøve sine ideer og få noget feedback på ens projekter.
 
Vær med:
Vi hacker hver onsdag i ulige uger kl. 18.00 og vi fortsætter indtil klokken 21. Det er ikke nødvendigt at være her præcis klokken 18 og man behøver heller ikke at være her i hele tidsrummet. 
 
Hvad bygger vi?
Kom med dit eget projekt / idé eller vær med til at bygge på et fælles projekt: Måske bygge vi noget til bibliotekets fysiske rum, så vi har mulighed for prøve produktet af i et rigtigt miljø og teste det på / sammen med biblioteksbrugerne.
 
Hvordan kan DU være med?
HackLab søger lige i øjeblikket personer, som kunne tænke sig at blive en del af HackLab i Ørestad og være med til at forme det. Der er ikke fastlagt opgaver endnu, men mulige opgaver kunne være at arrangere workshops, stå for HackLab hver 14.dag., have ansvar for HackLab på de sociale medier eller måske noget helt fjerde?  Hvis du er interesseret i at være med så send en mail til Anna (projektleder) på e-mail orestadhacklab@gmail.com
 
Kontakt
Skriv gerne til Anna på e-mail ej4s@kff.kk.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller specielle ønsker til materialer, bøger og faciliteter i HackLab. Det er også muligt, at blive frivillig i HackLab, hvis det har interesse, så send også en mail.
 
Følg med på:
Instagram: orestad_hacklab
 
Lidt 'musik' fra HackLab :)

Music with littleBits

Spørg biblioteket