Betal på hjemmesiden

Du kan betale dine gebyrer og erstatninger, når du er logget ind på hjemmesiden.

Biblioteket vil sende dig en faktura når:

• Du afleverer eller fornyer materialer for sent og skal betale gebyr.

• Du skal erstatte bortkomne materialer.

Sådan betaler du på bibliotek.kk.dk:

1. Log på bibliotek.kk.dk

Viser hvor man logger ind på hjemmesiden
  2. Klik på "Min konto" i menuen

Viser hvor finder sin konto på hjemmesiden
  3. Klik på "Ubetalte gebyrer" og se oversigt

Når du er inde på "Min konto" kan du se, om du skylder noget. Klik på "Ubetalte gebyrer", hvis du har gebyrer som skal betales:

Viser hvor man finder ubetalte gebyrer
    Nu får du en oversigt over de gebyrer og erstatninger, du skylder biblioteket. Du kan se, hvad gebyrerne og erstatningerne dækker over, og du får desuden en oversigt over, hvilke betalingskort du kan benytte:

4. Udfør betaling

Når du skal betale, kan du enten sætte et mærke ud for det gebyr, du ønsker at betale, eller klikke på "Betal alle" for at betale alt på én gang:

Viser de to valgmuligheder for betaling