Du er her

Opret bruger til firmaer og institutioner

For at få et institutionslånerkort skal firmaer og institutioner aflevere en indmeldelsesblanket på et af Københavns Biblioteker.

For firmaer og institutioner gælder særlige regler:

• Du kan få et institutionslånerkort, hvis du har brug for at låne materialer som institution.

• Du skal hente en blanket til indmeldelse på biblioteket eller i menuen til højre under "Dokumenter".

• Lederen af din institution skal skrive under og sætte institutionens stempel på blanketten. Derefter kan biblioteket lave et lånerkort, når du afleverer blanketten.

• Lånetid for institutioner er 62 dage ad gangen.

• Dvd'er og video'er kan ikke lånes på institutionslånerkort. Undtaget herfra er udlån fra Det Danske Filminstitut.

• Beskadigede eller bortkomne materialer skal erstattes.

• Det er institutionens leder der hæfter økonomisk for erstatningen. Erstatningens størrelse afgøres ud fra et skøn i det enkelte tilfælde.

Du kan downloade indmeldelsesblanketterne for firma og institution fra menuen "Dokumenter".