Du er her

Opret dit barn som låner

Du kan nu digitalt oprette dit barn som låner i Københavns Biblioteker.

Sådan gør du:

• For børn og unge under 18 år skal forældre eller værge underskrive bibliotekernes indmeldelsesblanket, herefter vil du modtage en mail fra os. I mailen vil der stå oplysninger om barnets pinkode mm.

• Du finder blanketten ved at klikke på "Opret dit barn som låner" ovenfor, hvor du skal logge på med dit NemID.

• Der kan gå op til 3 hverdage før vi har behandlet din oprettelse.

• Husk at læse bibliotekernes reglement. Du finder reglementet i menuen "Relateret indhold".

• Dit barn vil kunne logge på med CPR nummer og pinkode på bibliotekernes selvbetjeningsmaskiner, i bibliotekets app og på bibliotek.kk.dk.

• Ønsker du et børnelånerkort til dit barn, kan I få udleveret et kort i bibliotekernes betjente åbningstid.

(NB: dette er desværre ikke muligt pt. da vi ikke har åbnet op for biblioteksbetjening endnu grundet Covid-19)