Sådan bruger du Filmstriben

Her kan du læse mere om, hvordan du kommer i gang med Filmstriben.

På Filmstriben kan du se film, når det passer dig. Du kan bruge Filmstriben på din computer eller downloade Filmstribens app til Android og iOS.

For at kunne bruge Filmstribens hjemmeside eller app skal du være oprettet som bruger på biblioteket i din bopælskommune.

Hvis du f.eks. er bosiddende i københavns Kommune, skal du være oprettet som bruger på Københavs Biblioteker. Du bruger de samme loginoplysninger på Filmstriben, som du bruger til at logge på bibliotek.kk.dk, eller når du låner bøger på biblioteket.