Dit personlige bibliotek

Lav huskelister og følg søgninger, emner eller forfattere.
  1. Lav nye huskelister

Det gør du ved at klikke på "Min konto" og gå ned til "Mit bibliotek" og klikke på "Opret en ny liste":

Eksempel på opret ny liste

Du kan også oprette en ny liste, direkte i en materialevisning. Klik på "Tilføj til liste":

Eksempel på tilføj til liste

Vælg "Tilføj til ny liste":

Eksempel på tilføj til ny liste
  2. Tilføj til din liste
    • For at oprette og tilføje materialer til en liste, skal du være logget ind som låner
    • Når du har fundet et materiale, du gerne vil have på en liste, trykker du på knappen "Tilføj til liste".

Eksempel på tilføj til liste

Oversigten over alle de lister, du har oprettet, forfattere og søgninger du følger, finder du nederst på "Min konto" under "Mit bibliotek".

3. Følg emner, søgninger og forfattere

Søgninger
    Du kan gemme dine søgninger, når du er logget ind som låner, ved at klikke på "Stjerne"-knappen under søgefeltet. Du vil herefter få en besked på din konto:

Eksempel på markering

Emner
    Få besked, når der er nyt indenfor et emne, du er særligt interesseret i. Du kan gemme dine søgninger og få besked, når der kommer nye titler, som matcher din søgning. Det kunne for eksempel være en passion indenfor bøger om kager eller en interesse for at fotografere eller for havearkitektur.

Forfattere og kunstnere
    Du kan på samme måde let følge din favoritforfatter og din favoritkunstner og ligeledes få direkte besked under ’Min Konto’, når biblioteket har indkøbt nye titler.

4. Del dine lister

Vælg den liste du vil dele under "Mit bibliotek", det skal være en af de lister du selv har lavet. Herefter klikker du på "Del liste" i menuen til venstre eller direkte på Facebook eller Twitter.

Eksempel på deling af liste

Herefter vælger du hvordan listen skal deles og kan enten kopiere linket til din liste ind i en besked eller sende den direkte til venner fra bibliotek.kk.dk.

Eksempel på status for deling