Dit personlige bibliotek

Huskeliste og følg søgninger, emner eller forfattere.
  1. Tilføj til din huskeliste
    • For at oprette og tilføje materialer til en liste, skal du være logget ind som låner
    • Når du har fundet et materiale, du gerne vil have på en liste, trykker du på knappen "Tilføj til liste".

Eksempel på tilføj til liste

Oversigten over alle de lister, du har oprettet, forfattere og søgninger du følger, finder du nederst på "Min konto" under "Mit bibliotek".

2. Følg emner, søgninger og forfattere

Du kan gemme dine søgninger, når du er logget ind som låner, ved at klikke på "Stjerne"-knappen i søgefeltet. Du vil herefter få en besked på din konto når der kommer nye resultater i din søgning eller kunne gemme dem til senere brug under "Mine søgninger"

Eksempel på markering