Hjemmesiden: Brug og funktioner

Her kan du læse om funktioner på hjemmesiden og lære mere om, hvordan du bruger dem.

Når du er logget ind på bibliotek.kk.dk, har du bl.a. mulighed for at reservere, tilføje materialer til din huskeliste og se oversigt over dine lån og reserveringer fra "Min konto". Derudover har du fra "Min konto" adgang til en lang række nyttige funktioner.

Sådan får du adgang til din "Min konto" på bibliotek.kk.dk

1. Log på bibliotek.kk.dk

Vælg "Log ind" og udfyld formularen med dit CPR-nummer og din pinkode:

Viser hvor man logger ind på hjemmesiden

2. Se lånerstatus bl.a. reserveringer og overskredne lån

Vælg "Min Konto":
    Viser hvor finder sin konto på hjemmesiden

Din lånerstatus viser dine reserveringer, overskredne lån, lån og eventuelle ubetalte gebyrer:

Oversigt over menuen