Mine gemte søgninger

Her kan du finde en vejledning til at gemme dine søgninger, så du har dem til senere brug.

Gem dine søgninger

1. Følg emner, søgninger og forfattere

Du kan gemme dine søgninger, når du er logget ind som låner, ved at klikke på "Stjerne"-knappen i søgefeltet. Du vil herefter få en besked på din konto når der kommer nye resultater i din søgning eller kunne gemme dem til senere brug under "Mine søgninger"

Eksempel på markering

2. Se dine gemte søgninger

Du kan se dine søgninger på "Min konto" og du får en notifikation, når der kommer nye resultater i din søgning.