Reserver på hjemmesiden

Generel info om reserveringer.

Materialer, som er udlånt, kan du reservere via bibliotek.kk.dk, via vores app "Biblioteket" eller på det fysiske bibliotek.  Biblioteket sender besked, når du kan hente materialet, normalt på mail og/eller sms.

Det er gratis at få sendt notifikationer på denne måde.

Sådan søger og reserverer du materialer direkte på bibliotek.kk.dk:

1. Log ind og søg

Log ind:

Log ind knappen på hjemmesiden

Søg efter det, du gerne vil reservere:

Visning af søgefelt på hjemmesiden
  2. Reservér materialet

Hvis du ønsker at reservere materialet med det samme, klikker du på knappen "Reservér":

Viser knap til reservering

Der popper nu en besked op på skærmen, som fortæller dig, at du har reserveret materialet, hvilket bibliotek du skal hente det på og hvilket nummer i køen, du er:

Eksempel på bekræftelse af reservering