Sådan sletter du dine reserveringer

Her kan du finde en vejledning til, hvordan du sletter dine reserveringer, hvis du ikke længere er interesseret i dem.

Vi opfordrer dig til at slette dine reserveringer på materialer, du ikke længere har brug for. På den måde hjælper du med at forkorte ventelisten for de næste i køen.

Sådan sletter du reserveringer:

1. Log på bibliotek.kk.dk

Klik på knappen "Log ind"

Log ind knappen på hjemmesiden

Udfyld formularen med loginoplysninger og klik på knappen "Log ind"

Indtastningsfelter til CPR-nummer og pinkode

2. Vælg "Min konto"

Min konto knappen på hjemmesiden
  3. Vælg "Reserveringer"

Eksempel på reserveringer i lånerstatus
  4. Slet valgte reserveringer

Sæt et mærke ud for den reservering, du vil slette, og klik på "Slet valgte reserveringer":

Eksempel på markering af reserveringer

Klik på "Ja" for at slette din valgte reservering eller "Annuller" for at fortryde:

Visning af bekræftelse

Når din reservering er slettet, får du en bekræftelse i toppen af siden:

Eksempel på at slet af reservering er gennemført